Publicerad den

Populära tillverkare av cirkelsågar

Populära cirkelsågar

Cirkelsågen är en av de mest användbara sågarna som finns. Den finns dock i många olika utföranden som möter lite olika behov. Det finns också mängder av tillverkare av cirkelsågar som inte alla möter kraven från yrkesanvändare och ambitiösa hemmafixare.

Är du ute efter en riktig bra cirkelsåg är ett bra sätt att fokusera på visa märken. Vi har här valt att presentera de tre, enligt oss, bästa tillverkarna av just cirkelsågar. Det finns så klart andra märken som har bra alternativ men om du väljer en cirkelsåg från Bosch, DeWalt eller Makita kan du känna dig säker gällande kvalité.

Bosch cirkelsågar

Tyska Bosch har ett enormt sortiment av olika sågar och verktyg. När det gäller cirkelsågar har de flera olika modeller. Både batteridrivna och nätdrivna. Dessutom har de två olika serier som heter Bosch Professional och Bosch DIY. Bosch Professional (blåa Bosch) riktar sig främst mot yrkesanvändare medans Bosch DIY (gröna Bosch) generellt sätt har lite lägre kapacitet och lämpar sig bättre för hemmafixare.

Populära modeller från Bosch

Nedan har vi listat ett urval av de populäraste cirkelsågarna från Bosch:

DeWalt cirkelsågar

Amerikanska DeWalt har även dom ett stort sortiment av olika sågar. De har allt från sticksågar till tigersågar i sitt sortiment. När det gäller cirkelsågar har de också ett stort och varierande sortiment. Så oavsett om du är en professionell användare eller en hemmafixare tror vi att du kan finna en modell som passar dina behov.

Populära modeller från DeWalt

Nedan har vi listat ett urval av de populäraste cirkelsågarna från DeWalt:

Makita cirkelsågar

Makita är ett mycket populärt märke oavsett om du letar efter en grästrimmer eller lövblåsare. Utöver mängder av trädgårdsprodukter har de även ett stort utbud av sågar. När det gäller cirkelsågar är Makita ett vanligt alternativ på både arbetsplatser och hemma i garaget.

Populära modeller från Makita

Nedan har vi listat ett urval av de populäraste cirkelsågarna från Makita:

Lycka till!