Om oss

Sågkungen.se drivs av Upbeat eCommerce & Consulting AB. Sågkungen.se är en oberoende sajt som strävar efter att hjälpa både yrkesanvändare och konsumenter att välja det bästa alternativet när det gäller diverse verktyg och maskiner. För de som är intresserade av köpa någon av de produkter vi presenterar här finns det en prisjämförelse och länkar till några av de ledande butikerna på den svenska marknaden. Genomför en av våra besökare sedan ett köp hos någon av dessa butiker är det möjligt att Sågkungen.se får en provision på köpet. Vilka produkter och hur butiker presenteras påverkas dock inte av en eventuell provision.

Om oss - Sågkungen.se

Vårt urval av produkter

För att kunna presentera ett relevant och aktuellt urval av produkter tar vi del av flera olika källor. Vi granskar exempelvis aktuella tester från andra oberoende aktörer som exempelvis Gör Det Själv och Råd & Rön. Utöver tester granskar vi i regel även mängder av omdömen och recensioner från faktiska användare. Källor för omdömen och recensioner kan variera men exempelvis TrustPilot och Amazon är sajter vi ofta använder för att få en bättre överblick över vad faktiska användare tycker om en specifik produkt.

Olika pris för olika behov

Resultat från tester i kombination med omdömen och recensioner är grunden för vårt urval. Men oavsett om du är intresserad av en cirkelsåg eller en batterigräsklippare kan det finnas stora skillnader i både pris och funktionalitet. Så alternativet som kanske är bäst för den professionella användaren kan i många fall vara både för dyrt och komplicerat för den vanliga hemmafixaren. Därför är vår ambition att försöka presentera populära alternativ för olika behov och i olika prisklasser.

Våra skribenter

För att kunna presentera olika verktyg och specifika modeller använder vi oss av ett flertal olika skribenter. Dessa skribenter har i många fall praktiskt erfarenhet av de produkter de skriver om. Det är dock inte ett krav från vår sida. Vi önskar dock att våra skribenter på ett enkelt sätt ska kunna presentera varför en specifik modell är populär, vilka eventuella nackdelar den har och för vilken typ av användare den passar för.

Prisjämförelser

För att kunna presentera uppdaterade priser för aktuella produkter använder vi oss av prisinformation från flera av Sveriges ledande onlinebutiker. Priserna här på Sågkungen.se uppdateras dagligen. Det kan dock finnas vissa felaktigheter under kortare perioder om en butik nyligen gjort prisändringar.

Adress och kontaktuppgifter

Upbeat eCommerce & Consulting AB
Org.nr: 556881-4890
Katarina västra kyrkogata 4 B
116 25 Stockholm

Om du vill komma i kontakt med oss hänvisar vi till vårt kontaktformulär