Publicerad den

Fynda verktyg och maskiner under Black Friday

Black Friday 2022

Diverse verktyg och maskiner kan vara en mindre investering. Speciellt om du vill ha hög kvalité från ett välkänt varumärke. Det finns dock tillfällen då det går att fynda. Det kanske bästa tillfället är under Black Friday.

Black Friday är ursprungligen ett amerikanskt fenomen som under senare år vuxit sig starkt även i Sverige. Speciellt inom den svenska e-handeln. Numera är det antagligen årets största rea. Även många byggvaruhus passar på att erbjuda sina kunder bra kampanjer. Både i den fysiska handeln och online. Har du lite tålamod finns det stora möjligheter att fynda både verktyg och diverse maskiner under denna period.

Tips inför Black Friday

Om du inte har ett akut behov av den senaste cirkelsågen från Bosch eller den där batteridrivna spikpistolen kan det vara värt att vänta. Om du redan nu vet vad du vill ha rekommenderar vi att du håller koll på nuvarande priser. Tyvärr är det inte ovanligt att vissa e-handlare höjer sina priser strax innan Black Friday för att sedan kunna presentera en mer attraktiv rabatt. Det kan även finnas skäl att anmäla dig till olika butikers nyhetsbrev. Om det har en kampanj under Black Friday kommer de garanterat meddela dig via sitt nyhetsbrev. Slutligen kan det även vara en bra idé att kontrollera eventuella rabattkoder. Många butiker erbjuder rabattkoder som gäller även under reaperioder.

Black Week och Black Friday 2022

Black Friday inträffar fredagen efter den amerikanska helgdagen Thanksgiving. Thanksgiving infaller i slutet av november och i år är datumet för Black Friday 25 november. Många e-handlare har dock gått över till en rea som sträcker sig över en hel vecka. Inte sällan kallat Black Week. De flesta, inte alla, kommer alltså börja sin kampanj redan måndagen den 21 november. Så se till att kontrollera priserna på de verktyg och maskiner du är intresserad av under denna period.

Lycka till!